Isporuka

dostava

Isporuka poručenih proizvoda se vrši dostavom na kućnu adresu Kupca putem usluge Kurirske službe Post Express i moguća je na teritoriji Republike Srbije.

Cenu dostave, iznad vrednosti porudžbine od 4.000,00 dinara, plaća "OPTIKA 7" ZTR Sombor, u suprotnom dostavu plaća Kupac.

Za otkupne pošiljke, od primaoca se prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine, naplaćuje i poštarina za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

Kupac je dužan da obezbedi preuzimanje pošiljke na navedenoj adresi u vremenskom periodu od 9 h do 15 h. U protivnom službenici Kurirske službe će Kupca kontaktirati preko telefona radi dogovora o preuzimanju pošiljke.

Ukoliko je Kurirska služba 2 (dva) puta neuspešno pokušala uručenje, pošiljka se vraća u "OPTIKA 7" ZTR Sombor.

Troškove ponovljenog uručenja i/ili slanja pošiljke plaća Kupac bez obzira na vrednost porudžbine.

Ukoliko Kupac prilikom kreiranja zahteva za kupovinu, unese netačne ili pogrešne podatke, OPTIKA 7 ZTR ne snosi odgovornost za slučaj neisporučivanja pošiljke.

Prilikom prijema pošiljke proveru ispravnosti porudžbine vrši Kupac. Kupac je dužan da proveri ispravnost dostavljenih proizvoda. Ukoliko su prisutna fizička oštećenja na proizvodu Kupac treba odmah to napomenuti Kuriru i napraviti zapisnik. Naknadne reklamacije na oštećenja proizvoda koja su nastala prilikom dostave neće biti uvažena.


DALJE Plaćanje